Yaşlılık Etkileri Yüzünüzden Silinsin

 

Kaç yaşında olursak olalım, biz kadınların arzusu pürüzsüz, duru bir cilde sahip olmak. Son dönemin etkili anti-aging uygulamalarından biri olan Icon, cildinizden yılları, çizgileri ve kusurları silmenizi sağlıyor. Hydrafacial ise sonrasında cildi rahatlatıyor, ışıltı katıyor ve gençliğini korumasına yardımcı oluyor.

 

Pek çok özelliği tek cihazda toplayan Icon lazer uygulaması tüm cilt tiplerinde cilt gençleştirmeden kırışıklık tedavisine, cerrahi aksaklıklardan akne izlerine, lekeden damar tedavisine kadar kapsamlı bir kullanım alanına sahip.

Medikal Estetik Uzmanı Dr. Mustafa Karataş, Icon Lazer’in cilt altına daha yüksek enerji iletilmesini sağladığını belirtiyor. Bu da ciltte kolajen üretimini tetikleyen sürecin optimum seviyeye taşınması, yani daha etkili sonuçlar anlamına geliyor.

İşlem öncesinde cildin melanin ölçümünü yapan teknolojiye sahip uygulama sayesinde ayrıca yüzdeki istenmeyen lekelerden de kurtulmayı mümkün kılıyor.  

 

Cildinizde Gençlik Işıltısı

 

Uygulama, 3 hafta arayla yapılan 15 dakikalık 3 ya da 4 seanstan oluşuyor. Cilt üstündeki ısıyı sabitleyen teknoloji sayesinde kişi ağrı ya da acı hissetmiyor. Sonrasında oluşan hafif kızarıklık ise birkaç saat içinde yok oluyor. Cilt yüzeyine herhangi hasar vermeyen bir işlem olduğu için de her mevsim uygulanabiliyor. Anti-aging etkilerine gelince, yeni kolajen ve elastin liflerinin üretimi sayesinde cilt kalitesi iyileşiyor, çok daha taze ve canlı bir görünüme kavuşuyor. İnce çizgilerin, kırışıklıkların görünümü hafifliyor. Akne ve travmaya bağlı yara izlerinin görünümü azalıyor.

Cilt tonundaki düzensizlikler yok oluyor. Yaşlanmaya ve güneşe bağlı lekeleri kamufle ediyor. Cilt yüzeyine yakın kılcal damarlar görünümü belirsizleşiyor.

 

Kraliçelere layık bir güzellik ritüeli

 

3 haftalık Icon uygulamasının ardından ciltte hedefe yönelik verilen hasarın yarattığı gerginliği azaltmak, cildi rahatlatmak amacıyla kombine bir bakım olarak uygulanan ve sadece tek bir seansta cilde gençliğin ışıltısını veren Hyalogy Forlle'd Kraliçe Cilt bakımının arkasında ileri teknoloji bir formül var. Gücünü Kimya Nobel ödülüne layık görülmüş bir buluştan alan profesyonel cilt bakımı, hyalüronik asit formu, dokularla uyumlu seramidler cilt hücrelerine nüfuz eden vitamin ve mineraller, etkili bir anti-aging fayda sağlıyor.

Formülü Özel Kılan Teknoloji

Kraliçe Cilt Bakımı’nınen etkili içeriklerinden biri olan hyalüronik asit genç kalmak ya da gençliğini korumak isteyen hemen herkesin çok yakından tanıdığı bir madde. Ama hiç bu kadar küçük bir moleküler yapıda karşınıza çıkmadığına emin olabilirsiniz. Hatta formüllerde kullanılan bu mikro-moleküler formdaki hyalüronik asidin yeni bir ismi bile var: Hyalogy. Yapılan bilimsel araştırmalarla cildin alt katmanlarına kadar ulaştığı görülen Hyalogy, yoğun nemlendirme özelliğini güçlü bir anti-aging etkiyle birleştiriyor. Kolajen üretimini artıran, hücreleri toksinlerden arındıran ve antioksidan özelliği ile hücresel yaşlanmayı geri döndüren Hyalogy molekülü, genç bir cildin en önemli yapıtaşlarından olan fibroblast yapımını da stimüle ediyor.

Etkili Anti-aging ve Yoğun Nem

Kraliçe Cilt Bakımı cilde kadifemsi bir pürüzsüzlük ve yoğun nem verme özelliği ile ön plana çıkıyor. Cilde taze ve canlı bir görünüm veriyor, ince çizgilerin hafiflemesini, lekelerin renginin açılmasını sağlıyor ve ten porselen bir dokuya kavuşuyor. Hemen gözlemlenen bu harika etkilerinin dışında Kraliçe Cilt Bakımı, cildin doğal yaşlanma sürecini yavaşlatan içeriklerle cildin geleceğine ve gençliğine de değerli bir yatırım görevi görüyor.